X

Begagnat hos Kronas på Hammarö

BÄB - Begagnat Är Bra –

Att köpa begagnat hos Kronas

Nyrenoverade, genomgångna och nyvallade skidor. Vi brukar säga att de är lite skamfilade på ovansidan men under är de som nya. BÄB, Begagnat Är Bra! Vi ställer in och anpassar din utrustning efter dina förutsättningar och behov direkt vid ditt besök hos oss så att du snabbt kan ta dig ut i backen.

14 dagars öppet köp

Om något går sönder eller inte fungerar som du tänkt dig så kommer du tillbaka och vi avhjälper eventuella fel och brister, vi tillämpar samma regler som gäller för nya varor. Har du handlat skidor hos oss så justerar vi bindningar för vikt och storlek kostnadsfritt så länge som du behöver vår hjälp. Kan t ex vara bra om skidan går i arv till syrran eller brorsan

BÄB! Återbruk för längre vintrar!

Vi gillar trogna kunder och återbruk. Därför byter vi in dina gamla skidor och pjäxor när du samtidigt köper nya eller begagnade produkter av oss. En förutsättning är att de är hela och inte är allt för gamla och slitna. När vi har brist på skidor och pjäxor så köper vi även den utrustning som du inte längre har bruk för.

Genom återanvändning och försäljning av begagnade produkter vill vi bidra till ett ökat miljötänkande, lite lägre priser som i sin tur ger barn och vuxna ökad möjlighet att åka mer skidor, något som vi på Kronas tycker är det roligaste som finns. Vem vet kanske vi även kan bidra till att vintern blir lite längre?

BÄB, Begagnat Är Bra

Exempel på
begagnad utrustning

Ett litet urval av de begagnade pjäxor och skidor som finns i butiken. Då vårt sortiment styrs både av vad vi köpt in från våra leverantörer och vad vi kontinuerligt byter in så varierar utbudet under säsongen.

beg-barnskidor
Barnskidor
Vi har barnskidor i längderna 70-140 cm både för nybörjare och lite duktigare åkare
Från 595:-
barnpjaxor
Barnpjäxor
Vi har behändiga barnpjäxor som framför allt barnen gillar. För de lite större barnen finns även lite styvare pjäxor för de som söker sådana
Från 250:-
beg-vuxenskidor
Vuxenskidor
Pistskidor för alla kategorier av åkare i längderna 140 -184 cm samt ett mindre sortiment av twintip och all mountain skidor. För de som vill ut på fjället så finns det även lite fina turskidor.
Från 995:-
beg-vuxenpjaxor
Vuxenpjäxor
Vi har ett brett sortiment av pjäxor för både nybörjare och avancerade åkare. Pjäxor för ömtåliga fötter och ben som kräver bred läst eller extra vida skaft.
Från 550:-
Snowboard
I år har vi även lyckats komma över Snowboards och skor, vilket säkert många kommer att uppskatta.
Från 495:-