X

El-cyklar hos Kronas

Ställ bilen och få X-tra energi

Batavus Torino årsmodell 2016

Pris från 14 195 kr

(ord pris 16 995:-)

Fri service första året

Torino E-go är prisvärd, lättanvänd och passar till alla typer av turer. Tack vare att cykeln har utvecklats i samarbete med hjärtmedicinsk expertis har den en mjuk acceleration och är skapad för att främja den dagliga motionen.

Cykeln har ett stabilt system med en användarvänlig display. Motorn är placerad i framhjulet och är har fem olika assistansnivåer. På så vis kan du själv bestämma vilken hjälp du vill ha oavsett stigning. Power Assist ger dig extra skjuts i tunga backar och när du vill leda cykeln underlättar Walk Assist.

Cykeln är utrustad med smarta detaljer som hjälper dig i din vardag. Att hoppa på och av cykeln är enkelt då ramen har ett lågt insteg. Du kan justera styrstammen så att du får en bekväm sittposition. Dessutom har cykeln en rymlig korg och ett styrlås som gör det smidigt att parkera, även om korgen är fullastad.

Torino E-go tillverkas i flera ramstorlekar. Fråga din återförsäljare om hjälp för att hitta den storlek som passar dig bäst.

Färger: Aubergine och silvergrå

Läs mer: http://batavus.se/bicycle/torino/

Batavus Genova årsmodell 2017

Pris 17 990 kr

Fri service första året

Genova E-go är enkel att använda, funktionell och passar till alla typer av turer. Denna modell är vår storsäljare och har vunnit ett flertal priser runt om i Europa.

Cykeln har ett stabilt system med en användarvänlig display. Motorn är placerad i framhjulet och är utrustad med fem olika assistansnivåer. Är backen brant ger Power Assist dig en extra skjuts och när du vill leda cykeln underlättar Walk Assist.

Genova E-go har flera detaljer som gör den till en bra bundsförvant. Det är enkelt att hoppa på och av tack vare att insteget sitter lågt. Du sitter dessutom bekvämt och i rätt position tack vare den dämpade sadelstolpen, den fjädrande gaffeln och den justerbara styrstammen. Genova E-go har Aerflow framlampa vilket medför extra säkerhet då den sprider ljuset ut mot sidorna.

Genova E-go tillverkas i flera ramstorlekar. Fråga din återförsäljare om hjälp för att hitta den storlek som passar dig bäst.

Läs mer om tesa av Batavus Genova på test.se

Läs mer om tesa av Batavus Genova på Cykelfrämjandet