Vi säljer ny utrustning på följande varumärken

Elan

Du kanske inte tänker på Elan som det varumärke som är laddat med mest attityd. Det är säkert så, åtminstone i Skandinavien. Vi kan dock lova att det är få tillverkare som har ett så brett, prisat och intressant sortiment som just Elan, det spänner från Racing, friåkning, park, till topptur och snowboard.

Prova gärna deras ski selector på http://www.elanskis.com/en/skiselector.html för att lära känna deras sortiment bättre. Eller kanske du vill träffa GlennPlake http://www.elanskis.com/en/product/amphibio-16-ti2-fusion.html för att få veta lite mer om amphibio teknik.

Är du intresserad av prisvärda skidor för touring och topptur får du vet lite mer om vad Elan har att erbjuda tillsammans med Glen Plake. Vi törs lova dig att du inte blir besviken på Elan oavsett vilken typ av utrustning du söker. Dessutom kan ju inte vår gamle hjälte Ingemar Stenmark ha fel. http://www.elanskis.com/en/product/himalaya.html

Völkl

Vi har i år valt att satsa på några få men mycket kompetenta produkter för touring och Big mountain. Vi har i år tagit in 100eight, 90eight och VTA 88 https://www.youtube.com/watch?v=MORUAs1DT5A

 

Marker

Marker kom i år med den kanske mest intressanta och största innovationen på bindningssidan. King Pin, du hittar den naturligtvis hos Kronas. http://marker.de/kingpin/

 

Tyrolia och Elan

Vårt sortiment av bindningar för pisten domineras hel och hållet av Tyrolia. En tillverkare som varit med från den alpina skidåkningens barndom och dessutom har fått förtroendet att göra originalbindningarna för Elan, Head med flera. Tillsammans med Marker en av de starkaste spelarna på marknaden.

 

Dalbello

Från Dalbello har vi plockat vårt bassortiment för såväl nybörjare som de åkare som kräver lite mer. Kom gärna in och prova Avanti 50 för junioren eller Aspect och Aerro för er som vill ha god komfort och lite mindre ont i fötterna.

 

Roxa

Ett Italienskt pjäxmärke som kanske inte är så känt i Sverige. Roxa har kanske några av de mest prisvärda pjäxorna på marknaden, inte minst deras Randonee och Freeride pjäxor. Hos oss hittar du till exempel RX 1.0 för touring, Xturn 100 för hela berget http://www.roxa.com/product/xturn-100/ och Kawo för pisten. Färgsättningen på Roxas produkter syns på långt håll!